Ogledalo akril kontrolno 180° 60 cm

ŠIFRA: 2806

Imate vprašanje? Stopite v stik z nami.

+386 (0)4 2555 720 / info@elci.si

Panoramsko ogledalo iz prozornega akrila za stensko ali stropno montažo. Omogoča optimalen pregled v trgovinah, delavnicah, garažah, skladiščih, bolnišnicah, dovozih in izhodih, parkiriščih itd. Dokazano zelo učinkovit pri preprečevanju tatvin v trgovinah, za nadzor strojev in prometa ali kot nadzorno ogledalo. Tehnični podatki: – Ø60 cm za kot 180° – Prozoren akril, super oster pogled – Nizka teža, odporen na udarce – Brez montažnega kompleta – Uporabniška razdalja 0 – 15 metrov (212-200)

Dodatne informacije

MORDA VAS TUDI ZANIMA

Ogledalo cestno prometno inox fi 80cm

Ogledalo prometno hydroclean fi 100 cm

Ogledalo prometno hydroclean 60×80 cm

Ogledalo cestno prometno fi 60 180°

Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašo privolitev. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Od prejemanja sporočil se lahko kadarkoli odjavite tako, da pošljete sporočilo na e-naslov: info@elci.si z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bo ELCI d. o. o. prenehal pošiljati vsebine, od katerih ste se odjavili. Podrobnosti o odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite v Pravnih obvestilih.