Ogledalo prometno hydroclean fi 100 cm

ŠIFRA: 416

Imate vprašanje? Stopite v stik z nami.

+386 (0)4 2555 720 / info@elci.si

Ogledalo, ki se skoraj ne zamegli več! Z uporabo edinstvene tehnologije SJC-Japan HYDRO-CLEAN so težave, kot so zamegljenost ogledala, zamegljena ali umazana slika, stvar preteklosti. Edinstvene lastnosti tega ogledala: – Skoraj se ne zamegli več – Niso potrebni dragi grelni elementi – Ni potrebna draga električna napeljava – Omogoča prilagodljivo postavitev – Brez vzdrževanja Tehnični podatki: – Ogledalo iz nerjavečega jekla Ø100 cm – Prozorno nerjaveče jeklo, odporno na udarce. Na udarce odporen PP okvir z odsevno rdeče/belo 3M folijo – Vključen montažni nosilec 48-90 mm. Uporabniška razdalja 0 – 25 metrov. (351-350)

Dodatne informacije

MORDA VAS TUDI ZANIMA

Ogledalo akril kontrolno 180° 60 cm

Ogledalo prometno hydroclean 60×80 cm

Ogledalo cestno prometno fi 60 180°

Ogledalo prometno hydroclean 80×100 cm

Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašo privolitev. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Od prejemanja sporočil se lahko kadarkoli odjavite tako, da pošljete sporočilo na e-naslov: info@elci.si z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bo ELCI d. o. o. prenehal pošiljati vsebine, od katerih ste se odjavili. Podrobnosti o odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite v Pravnih obvestilih.