Ograja zaščitna PVC 220×110 cm RA1

ŠIFRA: 3556

Imate vprašanje? Stopite v stik z nami.

+386 (0)4 2555 720 / info@elci.si

PRO-S Izdelano iz visoko kakovostne plastike Pregrada in ograja za slepe, opremljena z vsemi običajnimi vrstami folij na eni strani Folija zaščitena pred poškodbami z vdolbino okvirja S priključnimi kosi za montažo opozorilnih luči Pri uporabi varnostnih osnovnih plošč je možen kateri koli kot Površina za logotip podjetja ali oglas, 220 x 110 mm (ŠxV) Uporaben ročaj za prenašanje Obrobe za varno shranjevanje in transport Brez prehoda električne napetosti po DIN VDE 0681 Po nemških standardih. Teža 14kg.

Dodatne informacije

Teža 14000 g

MORDA VAS TUDI ZANIMA

Smerna deska za tirnico INDIKATOR

Smerna deska za tirnico TORNADO FLEX

Vodilni robnik rumeni

Ograja zaščitna PVC 220×110 cm RA1

Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašo privolitev. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Od prejemanja sporočil se lahko kadarkoli odjavite tako, da pošljete sporočilo na e-naslov: info@elci.si z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bo ELCI d. o. o. prenehal pošiljati vsebine, od katerih ste se odjavili. Podrobnosti o odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite v Pravnih obvestilih.