Prehod za pešce APL smart

ŠIFRA: 347

Imate vprašanje? Stopite v stik z nami.

+386 (0)4 2555 720 / info@elci.si

Izhaja iz močne potrebe po dvigu varnosti prehodov za pešce celo na tistih lokacijah, do katerih je težko pripeljati elektriko iz obstoječega nacionalnega električnega omrežja. Kljub nižjem napajanju v primerjavi z ostalimi različicami, ki so priključene na omrežje (APL in APL Smart), je sistem APL Solar zmožen zagotoviti dovolj vodoravne in navpične osvetlitve v skladu z EN 13201 ter dobro signalizacijo prehoda za pešce z lučmi LED, ki so certificirane in odobrene v skladu z EN 12352. Svetila Stratos N s specifično optiko za prehode za pešce ustvarijo pozitiven kontrast med osebo in okolico ter s tem zagotovijo zadostno navpično osvetlitev, D-Power LED BOX pa medtem pomaga pri boljši zaznavi prehoda za pešce pri uporabnikih ceste. Svetila APL zaradi fotovoltaičnega napajanja porabijo manj energije v primerjavi s standardnimi sistemi. Zaradi tega ni mišljeno, da sistem APL Solar na kakršen koli način nadomesti različici APL in APL Smart.APL SMART

Dodatne informacije

MORDA VAS TUDI ZANIMA

Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašo privolitev. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Od prejemanja sporočil se lahko kadarkoli odjavite tako, da pošljete sporočilo na e-naslov: info@elci.si z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bo ELCI d. o. o. prenehal pošiljati vsebine, od katerih ste se odjavili. Podrobnosti o odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite v Pravnih obvestilih.