Ogledalo prometno hydroclean 60×80 cm

ŠIFRA: 413

Imate vprašanje? Stopite v stik z nami.

+386 (0)4 2555 720 / info@elci.si

Ogledalo, ki se skoraj ne zamegli več! Z uporabo edinstvene tehnologije SJC-Japan HYDRO-CLEAN so težave, kot so zamegljenost ogledala, zamegljena ali umazana slika, stvar preteklosti. Edinstvene lastnosti tega ogledala: – Skoraj se ne zamegli več – Niso potrebni dragi grelni elementi – Ni potrebna draga električna napeljava – Omogoča prilagodljivo postavitev – Brez vzdrževanja Tehnični podatki: – Ogledalo iz nerjavečega jekla 60×80 cm – Prozorno nerjaveče jeklo, odporno na udarce. Na udarce odporen PP okvir z odsevno rdeče/belo 3M folijo – Vključen montažni nosilec 48-90 mm. Uporabniška razdalja 0 – 20 metrov. (346-994)

Dodatne informacije

Teža 19000 g

MORDA VAS TUDI ZANIMA

Ogledalo akril kontrolno 180° 60 cm

Ogledalo prometno hydroclean fi 100 cm

Ogledalo cestno prometno fi 80 180°

Ogledalo cestno prometno fi 60 180°

Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašo privolitev. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Od prejemanja sporočil se lahko kadarkoli odjavite tako, da pošljete sporočilo na e-naslov: info@elci.si z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bo ELCI d. o. o. prenehal pošiljati vsebine, od katerih ste se odjavili. Podrobnosti o odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite v Pravnih obvestilih.