Ograje

Raztegljiva ograja/cestna zapora je tehnični pripomoček za učinkovito , enostavno varovanje delovnega okolja, začasno zaporo prometnih poti in območij,usmerjanja prometa na cestiščih in ostalih prometnih površinah, zavarovanje pri manjših gradbenih posegih, zavarovanje področja pri intervencijah (gasilci, policija, civilna zaščita,varnostne službe…),pri komunalnih intervencijah, geo-meritvah na prometnih površinah in še mnogih drugih situacijah , kjer je potrebno opozoriti in zavarovati delovno okolje. Tehnični podatki:
belo rdeča 1,2 x 3 m, teža 7,5 kg
belo rdeča 1,2 x 4 m, teža 9,7 kg

Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašo privolitev. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Od prejemanja sporočil se lahko kadarkoli odjavite tako, da pošljete sporočilo na e-naslov: info@elci.si z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bo ELCI d. o. o. prenehal pošiljati vsebine, od katerih ste se odjavili. Podrobnosti o odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite v Pravnih obvestilih.