Stožci

Stožci se postavljajo na cestišča ali ob rob cest, da usmerjajo promet in voznike opozarjajo na spremembe v prometnih razmerah. Na primer, na avtocesti se lahko uporabljajo za označevanje delovne cone ali za preusmerjanje prometa v primeru nesreče. Izdelani so iz PVC-ja, vse pogostje pa iz termoplastičnega elastomerja (TPE), ki je material podoben gumi in ga je mogoče obdelovati s termoplastičnimi tehnologijami kot je brizganje, 2k tehnologija ali ekstrudiranje. Ima lastnost gume, z razlikami v odpornosti na temperaturo in kemikalije, fleksibilnostjo, obnovitveno sposobnostjo po dolgotrajnejši obremenitvi (stisljivosti).

Stožci

Stozec prometni BIG FOOT 75 cm

Stožec prometni BIG FOOT

Stozec PVC mehki 50 cm z zanko

Stožec PVC mehki, z zanko

Stozec PVC mehki 54 cm 22 kg obtezen

Stožec PVC mehki, obtežen

Stozec PVC mehki 54 cm

Stožec PVC mehki

Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašo privolitev. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Od prejemanja sporočil se lahko kadarkoli odjavite tako, da pošljete sporočilo na e-naslov: info@elci.si z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bo ELCI d. o. o. prenehal pošiljati vsebine, od katerih ste se odjavili. Podrobnosti o odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite v Pravnih obvestilih.