Semafor gradbiščni quartz MPB 1400

ŠIFRA: 641

Imate vprašanje? Stopite v stik z nami.

+386 (0)4 2555 720 / info@elci.si

Semaforski sistem MPB 1400 – nizkocenovni semafor za dela na cesti. MPB 1400 je izjemno poceni mobilni semaforski sistem za dela na cesti v najsodobnejši tehnologiji. Standardna različica je zasnovana za nadzor izmeničnega enosmernega prometa in se lahko razširi s preprostim dodajanjem drugih enakih signalnih glav za T-križišča ali križišča, kadar je to dovoljeno v okviru nacionalnih predpisov. Najenostavnejša uporaba v 7 jezikih. Enostavno rokovanje in enostavno upravljanje v sedmih jezikih sta glavna atributa MPB 1400, skupaj z možnostjo razširitve za T-križišča ali križišča. Druge prednosti MPB 1400: Nizkocenovni mobilni semaforski sistem za izmenično enosmerno vožnjo, krmiljen s kvarčnim sistemom za časovno enoto, Lahko se nadgradi za T-križišča ali križišča (izvoz) z dodajanjem dodatnih enakih signalnih glav, Enostavno upravljanje s priročnim menijsko vodenim infrardečim daljinskim upravljalnikom. Jezik menija na zahtevo: nemščina, angleščina, španščina, francoščina, nizozemščina, italijanščina ali turščina (možni so tudi drugi jeziki). Natančna GPS sinhronizacija zaporedij. Inovativne LED sijalke (s preizkusom osvetlitve po DIN EN 12368) s funkcijo zmanjševanja nočnega časa. Tehnični podatki: delovna napetost približno 10-14V DC napetost (elektronski vklop/izklop, povratna polarnost in podnapetostna zaščita), poraba energije v povprečju približno 0,15 A (LED) na glavo signala, inovativne LED sijalke (s preizkusom osvetlitve po DIN EN 12368) s funkcijo zmanjševanja nočnega časa, vrste krmiljenja fiksni fazni način za izmenični enosmerni promet, T-križišča in križišča; ročni način z neprekinjeno rdečo, neprekinjeno zeleno: rumeno-utripanje; svetilke so ugasnjene.

Dodatne informacije

MORDA VAS TUDI ZANIMA

Semafor mobilni quartz led – LZA 500

Semafor mobilni prometno odvisni MPB 3400

Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašo privolitev. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Od prejemanja sporočil se lahko kadarkoli odjavite tako, da pošljete sporočilo na e-naslov: info@elci.si z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bo ELCI d. o. o. prenehal pošiljati vsebine, od katerih ste se odjavili. Podrobnosti o odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite v Pravnih obvestilih.