Semafor mobilni prometno odvisni MPB 3400

ŠIFRA: 1800

Imate vprašanje? Stopite v stik z nami.

+386 (0)4 2555 720 / info@elci.si

Prenosni sistem prometne signalizacije za cestna dela, tip MPB 3400. Najnovejša tehnologija radijskega prenosa daje MPB 3400 zanesljivo digitalno radijsko pot z visokokakovostnim prenosom. Večfrekvenčna različica traf c luči je lahko dobavljena z do 16 radijskimi kanali na zahtevo. Jasno urejene kontrole. Inovativne LED sijalke (s preizkusom osvetlitve po DIN EN 12368) s funkcijo zmanjševanja nočnega časa. Vse signalne glave so enake: lahko jih takoj podaljšate tako, da preprosto dodate več signalnih glav za pridobitev T-križišča ali nadzora križišč – tudi prek radia. Križišča sestavljajo štirje identični polni semaforji, ki jih je mogoče naključno kombinirati, namesto enega oddajnika in treh sprejemnikov. Krmiljenje, ki ga aktivira vozilo, z usmerjenimi radarskimi detektorji. Različni načini prevoza so lahko tudi mešani, na primer: glavna cesta z zelenim faznim podaljškom in stranska cesta (ali izhod iz del na cesti) na zahtevo. Aplikacije: Mobilni semaforski sistem MPB 3400 se lahko uporablja z radijskim, kabelskim ali kvarčnim upravljanjem. Standardna različica je zasnovana za nadzor ozkih grl (z razširitvijo tudi za T-križišča* ali križišča*). VA različica MPB 3400 ima usmerjene radarske detektorje kot standardno funkcijo, ki zagotavlja zanesljivo delovanje vozila. MPB 3400 je hitro nameščen in enostaven za intuitivno uporabo brez posebnega predhodnega znanja. Povprečna poraba energije na glavo signala: približno 0,39 A (LED). Varovalka 4 A, 5 x 20 mm, srednji časovni zamik (na voljo na trgu). Vrste krmiljenja fiksna faza, delovanje, ki ga aktivira vozilo z zelenim faznim podaljškom, delovanje na zahtevo z zeleno barvo, neprekinjeno rdeče, ročno upravljanje, upepeljevanje, ugasnjene svetilke. Kabel za prenos podatkov ali digitalna radijska pot. Maksimalna dolžina radijske poti do 2.000m v idealnih pogojih. *V izvozni različici lahko T-križišča ali križišča upravljate tudi z digitalno radijsko potjo. V izvozni različici lahko T-križišča ali križišča upravljate tudi z digitalno radijsko potjo.

Dodatne informacije

MORDA VAS TUDI ZANIMA

Semafor mobilni quartz led – LZA 500

Semafor gradbiščni quartz MPB 1400

Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašo privolitev. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Od prejemanja sporočil se lahko kadarkoli odjavite tako, da pošljete sporočilo na e-naslov: info@elci.si z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bo ELCI d. o. o. prenehal pošiljati vsebine, od katerih ste se odjavili. Podrobnosti o odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite v Pravnih obvestilih.