Semafor mobilni quartz led – LZA 500

Imate vprašanje? Stopite v stik z nami.

+386 (0)4 2555 720 / info@elci.si

Robusten in kompakten dizajn. Inteligentna preizkušena nemška tehnologija in kakovost izdelave. Najvišji čas delovanja v panogi (do 21 dni s 6 V baterijami). Zmanjša potrebo po dragem delovanju človeka na mestu – največji zeleni čas nastavljiv do 295 sekund. Samodejni ponovni zagon v primeru okvare komunikacije. Zložljiva glava, vnaprej programirane nastavitve razdalje, lahek in močan sistem. Zelo kompakten, dvosmerni in se prilega majhnemu kombiju. Lahko deluje kot glavni ali podrejeni semafor.

Dodatne informacije

MORDA VAS TUDI ZANIMA

Semafor mobilni prometno odvisni MPB 3400

Semafor gradbiščni quartz MPB 1400

Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašo privolitev. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Od prejemanja sporočil se lahko kadarkoli odjavite tako, da pošljete sporočilo na e-naslov: info@elci.si z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bo ELCI d. o. o. prenehal pošiljati vsebine, od katerih ste se odjavili. Podrobnosti o odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite v Pravnih obvestilih.